Горя оръжеен склад в Карнобат, който е собственост на Емилиян Гебрев,

...
Горя оръжеен склад в Карнобат, който е собственост на Емилиян Гебрев,
Коментари Харесай

Отново горя оръжеен склад на Емилиян Гебрев

Горя оръжеен склад в Карнобат, който е благосъстоятелност на Емилиян Гебрев, научи NOVA. Няма данни за потърпевши.  Това е втори пожар в складовете в границите на година. През юли 2022 година още веднъж имаше гърмежи. До момента няма публична информация от полицията и пожарната за аргументите за пламъците. Районът ще остане отцепен 72 часа. По неофициална информация в складовете е имало снаряди и патрони.
" Необясним мощен пожар е избухнал в един от складовете на складовата база. Слава Богу няма наранени хора, няма засегнати хора, единственото е уплахата. Точно преди една година имаше различен подобен случай. От предходната година до момента, няма каквато и да било изясненост за предишния случай, та камо ли аз в този момент да, няколко часа по-късно, да мога да ви кажа ", съобщи Емилиян Гебрев.
Според Константин Скелин, ръководител  " Логистика ", в складовете е имало продукция. " Става дума за произведения, които имат взривен темперамент, нищо друго. Охранителите на камерите са видели, че има отваряне и затваряне на вратите. Тогава са установили, че има нарушаване, само че мога да го кажа като експерт в тая област - от вътрешната страна няма по какъв начин да получи. По-нататък към този момент са проверяващите органи ", съобщи той.
От своя страна Тодор Узунов от Карнобат споделя, че е чул боботене, все едно някой е не запомнил нещо включено, да вземем за пример ел. апарат в блока. " Това това беше малко, за към минута, две, три, към 12 и половина, един без двайсет ", споделя той.
По обяд на място пристигнаха екипи на ДАНС. Разследващи ще влязат на територията на складовете, едвам откакто стане ясно, че няма заплаха от нови вторични гърмежи.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР